BUBBLE-FREE PROBUBBLE-FREEAPPLICUTROLLCUT

    

háromállású kapcsoló

fóliatartó rendszer

pneumatikus szabályzó

henger

tömlővédő

LED világítás

asztal felület

fékezhető kerék


KASÍROZÓ ASZTALUNK LEGFONTOSABB ELŐNYEI


ASZTAL FELÜLET

ASZTAL FELÜLET A teljesen sík MDF vagy üveg asztalra helyezett bármilyen anyagú, síkfelületű alapanyagra, öntapadó nyomatot, betűkivágást, kétoldalas öntapadó fóliát kasírozhatunk. Az asztal felülete dekorációs anyagok vágására is tökéletesen megfelel.
Vissza az asztalhoz.

FÓLIATARTÓ RENDSZER

FÓLIATARTÓ RENDSZER A gépen található fóliatartó rendszer, egy tekercset rögzítő rúd, amelyről adagolható a kasírozandó anyag.
Vissza az asztalhoz.

HENGER

HENGER A henger 15 mm vastag gumiborítása egyenletesen és buborékmentesen nyomja a két anyagot egymásra. A gumihenger nyomása az egymásra helyezett anyagokat nem engedi elmozdulni, és nem nyújtja meg a kasírozás közben, ezzel nagy pontosságot érhetünk el. A gumihenger nyomása széles határok között, precízen beállítható a pneumatika szabályzóval.
Vissza az asztalhoz.

HÁROMÁLLÁSÚ KAPCSOLÓ

HÁROMÁLLÁSÚ KAPCSOLÓ A kasírozó henger mindkét oldalról háromállású kapcsolóval külön vezérelhető, ez szolgál a gumihenger magasságának változtatására. Az asztalra akár 60 mm vastag anyagot is helyezhetünk, ennyi fér el a gumihenger alatt.
Vissza az asztalhoz.

PNEUMATIKA SZABÁLYZÓ

PNEUMATIKA SZABÁLYZÓ A pneumatika bármilyen vastag anyag esetén ugyanolyan erővel nyomja a gumihengert az anyagra. A gumihenger nyomását a pneumatika szabályzóval 2,0-3,0 bar nyomásra kell állítani. A 2 bar nyomással a habkartonokra is tökéletesen kasírozhatunk, annak összenyomása nélkül. A kényesebb anyagoknál érdemes próbát végezni a tökéletes nyomás beállításához. A pneumatika rendszer HAFNER és FESTO márkájú alkatrészekből készül.
Vissza az asztalhoz.

FÉKEZHETŐ KERÉK

FÉKEZHETŐ KERÉK A fékezhető kerékkel könnyedén guríthatjuk, rögzíthetjük az asztalt.
Vissza az asztalhoz.

LED VILÁGÍTÁS

LED VILÁGÍTÁS Az asztalba szerelt LED világítás segíti az egymásra helyezett anyagok pontos illesztését rossz fényviszonyok között is.
Vissza az asztalhoz.

ELEKTROMOS MAGASSÁGÁLLÍTÁS

ELEKTROMOS MAGASSÁGÁLLÍTÁS Ez az opcionális berendezés lehetővé teszi az asztal magasságának 850-1100mm-ig történő állítását.
Vissza az asztalhoz.

TÖMLŐVÉDŐ

TÖMLŐVÉDŐ A kábelcsatorna és a kemény műanyag burok megóvja az asztal használatához szükséges kábeleket a töréstől, valamint az idő előtti kopástól.
Vissza az asztalhoz.

icon1

Paraméterek

Itt tudja megnézni a gép technikai paramétereit, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbbet választhassa.

Tovább
icon1

Felszereltségi lista

Árainkkal kapcsolatban, kérjük érdeklődjön az Önhöz legközelebbi viszonteladónknál!

Tovább
icon1

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal, hogy további információkkal segíthessünk Önnek!

Tovább